STARTEN MET GOLFStarterspakket Hooge Graven Golfclub Ommen

Met een starterspakket leer je in 3 maanden de basistechnieken van de golfsport en haal je je baanpermissie. Hiermee kan je zelfstandig de golfbaan op om aan het werk te gaan met je handicapverlaging! Ben jij er klaar voor?

Een starterspakket bestaat uit:

- 3 maanden lidmaatschap van de Par 3-baan
- 10 lessen van een half uur (in te plannen wanneer jij wil)
- Gebruik van clubs
- Theorielessen
- Theorie-examen
- Begeleiding door een ervaren golfer

De prijs voor één persoon bedraagt € 325,-, maar we hebben ook een speciale actieprijs voor twee personen van € 550,-* als jullie de lessen tegelijkertijd volgen.

Wil je je meteen inschrijven? Klik dan hier! Er wordt dan z.s.m. contact met je opgenomen voor het inplannen van je eerste lessen! 


Tot snel?

Informatie en data regellessen 2024

 

Voor jou als startende golfer hebben we bij Hooge Graven een speciaal pakket samengesteld. Met dit proeflidmaatschap ben je drie maanden lang lid van onze Par 3-baan, perfect geschikt voor beginners en ook voor meer ervaren golfers die hun korte slagen willen oefenen.

Het pakket bevat 10 golflessen van een half uur, die je kunt plannen op een tijdstip dat jou uitkomt, samen met onze golfprofessional. Naast de praktijklessen omvat het pakket ook een theorieles en het bijbehorende examen, dat nodig is om je handicap te behalen.

Aan het einde van deze periode kun je in principe je WHS-handicap 54 behalen, waarmee je wereldwijd toegang hebt tot veel golfbanen. Het starterspakket omvat ook het gebruik van clubs en begeleiding door een ervaren golfer.

De prijs voor één persoon bedraagt € 325,-, maar we hebben ook een speciale actieprijs voor twee personen van € 550,-* als jullie de lessen tegelijkertijd volgen.

© 2024 Hooge Graven Golfclub Ommen